Jump to content
Sign in to follow this  
RogerC60

Dark theme has gone missing

Recommended Posts

RogerC60

When I went to the forum website this morning it had forgotten I was logged in so I had to log in again. After that the page remained in the default light theme (I had previously switched to dark theme). And now the theme drop down at the bottom of the page doesn't have a dark selection, only Default and Light Gray. Was there a change to the forum software? Or are my devices just suddenly messed up?

Share this post


Link to post
Share on other sites
chrisolson
55 minutes ago, RogerC60 said:

... Or are my devices just suddenly messed up?

 

No,  you're  good .... 

 

Periodically the vendor provides minor updates to the core software which we completed yesterday.  For some reason the custom themes ( of which the dark themes are part of)  reset to only Administrator access after the completion of the update.  So , when we checked after the update to see all themes were available, as Administrator they were working.

 

They have been restored ....sorry for the confusion.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
RogerC60

Thanks for the reply and thanks for giving me back my dark theme :18:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...